Personvern

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på sidene, aksepterer du denne bruken. Vi logger anonym informasjon om alle besøkende på nettstedet vårt og gjør dette for å måle trafikken samt optimere innholdet og brukeropplevelsen.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel, eller cookie, er en tekstfil som integreres på nettstedet for å overvåke, måle og analysere aktiviteten på hjemmesiden. Det samles blant annet informasjon om navigasjon, tidspunkt for besøk, hvilke nettlesere du bruker og hvor i verden du befinner deg. Vi bruker informasjonskapsler for å optimere innholdet og brukeropplevelsen på nettstedet vårt. I dag er de fleste nettlesere forhåndsinnstilt med automatisk aksept av informasjonskapsler, men du kan enkelt endre dette i innstillingene dine. Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme at nettstedet ikke fungerer optimalt dersom du ikke godtar bruk av informasjonskapsler.

Informasjonskapsler vi bruker

1. Google Analytics

Google Analytics er et analyseverktøy som benyttes for å kartlegge trafikk, brukermønstre og trender på nettstedet vårt. Alle dataene vi samler inn, brukes for å optimere innholdet og brukeropplevelsene til brukeren. Google Analytics samler ikke inn personlig identifiserbar informasjon om deg. All trafikk og data vi samler inn, blir lagret på Googles tjenere. Ønsker du å reservere deg mot at vi samler inn informasjon om deg via Google Analytics? Trykk her

Innhenting av informasjon

Vi samler opplysninger gjennom ulike skjemaer på hjemmesiden vår. Det er helt frivillig å gi fra seg disse opplysningene, men vi gjør oppmerksom på at det kan hindre oss fra å gi deg tilgang på tjenesten eller produktet dersom du ikke ønsker  å oppgi informasjonen.

Eksempel på skjema

– Kontaktskjema

Formål med innhenting

– Sende relevant informasjon til brukeren
– For å kunne besvare henvendelsen

Deaktiver informasjonskapsler

Vi har lagt ved linker med guide for å deaktivere informasjonskapslene. Vi gjør oppmerksom på at dersom du ikke godtar bruk av informasjonskapsler, kan du risikere at svært mange nettsider ikke vil fungere som normalt.

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter